Een leven lang leren

Wij vinden het belangrijk dat jij je professioneel blijft ontwikkelen. Een leven lang leren verrijkt en inspireert je en houdt je fris en betrokken bij je vak.

Voor nieuwe medewerkers van Driestar educatief is een inwerktraject ontwikkeld om je goed in te werken in je functie en in de organisatie. Het inwerktraject bestaat uit een opleidingsmodule en een persoonlijke leerroute. In gesprekken met de leidinggevende en de gesprekscyclus wordt uitgebreid aandacht besteed aan deze leerroute. De gesprekscyclus bestaat uit een planningsgesprek, een functioneringsgesprek en een beoordelingsgesprek.
 
Naast aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling hebben we een uitgebreid en gevarieerd scholingsaanbod. Acht procent van je tijd kun je besteden aan professionalisering. Wij streven naar project-, onderzoeks-, en internationale bekwaamheid van onze werknemers. Daarom bieden we trajecten aan waarin medewerkers kwaliteiten en vaardigheden verder kunnen ontwikkelen met behulp van coaching, intervisie en leerbijeenkomsten.

Specialisaties voor psychologen en orthopedagogen

Voor psychologen en orthopedagogen werkzaam binnen Driestar educatief onderwijsadvies zijn er specialisatiemogelijkheden tot gezondheidszorgpsycholoog of registratie en accreditatie als NVO Orthopedagoog-Generalist

Onderzoek doen

Kennisontwikkeling vormt het hart van ons instituut . Dat doen we onder andere binnen het onderzoekscentrum ‘Christelijk leraarschap’. Praktijkgericht onderzoek binnen dit onderzoekscentrum is bedoeld om leraren te helpen christelijk leraarschap in de dagelijkse praktijk vorm te geven.

Driestar educatief faciliteert het behalen van masters en het vergroten van onderzoeksvaardigheden van onze medewerkers. Daarnaast werken er verschillende medewerkers aan promotieonderzoeken. Wil je meer lezen over kennisontwikkeling en onderzoek? Dat kan op de website van Driestar educatief.