Hart voor christelijk onderwijs

Bij Driestar educatief werken we samen aan goed christelijk onderwijs. Driestar educatief zoekt regelmatig vakbekwame en gemotiveerde onderwijsprofessionals die hart hebben voor christelijk onderwijs.

Wil jij je talenten inzetten op het gebied van christelijk leraarschap en leiderschap? Er zijn verschillende mogelijkheden om bij ons aan de slag te gaan.


Traineeship

Werken, leren en bezig zijn met je persoonlijke ontwikkeling. Spreekt jou dit aan? Dan is een traineeship bij Driestar educatief wellicht iets voor jou. Onze traineeships duren twee jaar en zijn voor pas afgestudeerde hbo- of wo-studenten die zich nog verder willen ontwikkelen en graag werkervaring willen opdoen rondom onderwijs en opvoeding. In een traineeship zijn diverse mogelijkheden, waarbij je kunt denken aan  het leveren van een bijdrage aan (internationale) projecten en het ontwikkelen en het delen van kennis. Indien er een vacature is, dan staat deze vermeld in het vacature-overzicht op deze site en nodigen we uit om te solliciteren. Is er geen vacature, maar wil je je belangstelling kenbaar maken? Stuur ons je open sollicitatie via het contactformulier op de pagina 'Contact'

Tijdelijk aan de slag

Driestar educatief zoekt regelmatig onderwijsadviseurs, trainers of dyslexiebehandelaren die op projectbasis aan de slag kunnen voor onze klanten. Via detachering of op payrollbasis, als zelfstandige of als medewerker in tijdelijke dienst ben je inzetbaar in uitdagende projecten. Geïnteresseerd? Stuur je cv via het contactformulier op de pagina Contact.

Stage

Driestar educatief biedt stagemogelijkheden voor studenten die een universitaire, hbo- of mbo-opleiding volgen. Jaarlijks zijn er stageplaatsen leerlingenzorg voor masterstudenten pedagogiek en psychologie beschikbaar. Ook zijn er stagemogelijkheden voor masterstudenten onderwijskunde en studenten hbo pedagogiek.

We zijn een erkend leerbedrijf (SBB) voor de mbo-opleiding tot financieel administratief medewerker (niveau 3), medewerker secretariaat en receptie (niveau 2), secretaresse (niveau 3) en managementassistent/directiesecretaresse (niveau 4). 

Op de pagina 'Vacatures' staan de stageplaatsen die beschikbaar zijn binnen Driestar educatief. Geef bij je sollicitatie duidelijk aan wat je wensen zijn en welke voorwaarden/eisen je opleiding aan de stage stelt. Is er geen stagevacature, maar wil je je belangstelling kenbaar maken voor een stageplaats? Stuur ons een stageverzoek via het contactformulier op de pagina Contact.

Werkervaringsplaats

Heb je kort geleden een studie afgerond en wil je graag werkervaring opdoen? Informeer naar de mogelijkheden voor een werkervaringsplaats bij Driestar educatief via het contactformulier op de pagina Contact. In een periode van maximaal zes maanden krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen, werkervaring en vakkennis op te doen. Je ontvangt een vergoeding, reiskostenvergoeding en een budget voor professionalisering die je gedurende de periode van de werkervaringsplaats kunt besteden aan vakgerichte cursus of training.